Energieadvies Drenthe

Energieadvies Drenthe

Energieadvies op basis van onderzoek met blowerdoor en thermografie

Home » Energieadvies

Energieadvies Drenthe

De kosten van energie voor bedrijven, scholen, kantoren en van woningeigenaren zijn al decennia lang sterk gestegen, gemiddeld met zo’n 8% per jaar. Maar sinds het begin van de Russische agressie in de Oekraïne zijn de energiekosten helemaal geëxplodeerd. Bovendien voorspellen experts dat we ook in de toekomst rekening zullen moeten houden met hoge energiekosten. Maak ook gebruik van ons energieadvies wanneer je comfortabel en betaalbaar wilt kunnen blijven wonen. Wij laten precies zien waar bij jou thuis onnodig warmte verloren gaat.

Energieadvies woning

Thermografie Drenthe geeft advies over de mogelijkheden voor energiebesparing op basis van gedegen onderzoek van je woning. Tijdens ons onderzoek brengen wij alle oorzaken van warmteverlies haarscherp in beeld met thermografie en kunstmatige rook. Ons advies bevat een op maat gesneden prioriteitenlijst en is uitstekend geschikt als een stappenplan voor energiebesparing.

Energieadvies bedrijf

Ons energieadvies voor bedrijven legt de vinger op de zere plek. Met gebruik van thermografie laten wij precies zien waar in jou bedrijfspand of in je productieproces kostbare energie verloren gaat, en welke maatregelen het meest effectief zijn. Op basis van een prioriteitenlijst geven wij in een helder adviesrapport aan waar alle kansen voor verbetering verborgen liggen.

Energiebesparing

Thermografie Drenthe toont je de mogelijkheden om de kosten van je energieverbruik te verlagen. Uit onze ervaring blijkt dat een energiebesparing van 30 tot wel 70 procent vaak eenvoudig haalbaar is. Met de huidige hoge energiekosten verdien je ons onderzoek dan ook binnen de kortste keren weer terug.

Enkele voorbeelden van energieadvies in Drenthe

Certificeringen

Thermografie Drenthe is ITC Level 3 gecertificeerd thermografie expert en blowerdoortester. Wij voorzien een woning, kantoor, of bedrijf van een gedegen energieadvies op basis van een uitgebreid onderzoek met gebruik van blowerdoor, thermografie en kunstmatige rook.

Thermografie Drenthe

Thermografie Drenthe is onderdeel van Energiekeurplus, een onafhankelijk energieadviesbureau voor de particuliere- en professionele markt. Wij zijn expert in energiebesparing en thermografie en blowerdoortest. We zijn de partner van woningeigenaren, bedrijven, instellingen en verzekeringsmaatschappijen in Groningen, Friesland en Drenthe.