Home » Offerte

Offerte aanvragen

Thermografie Drenthe is de expert in gebouw thermografie en blowerdoor. Dus wil je op je stookkosten besparen, heb je last van tochtklachten, isolatiegebreken of wil een luchtdichtheidsmeting laten uitvoeren? Maak dan gebruik van ons offerteformulier en vraag een offerte aan voor één van onze diensten. Tijdens een thermografie inspectie brengen wij alle warmtelekken in een gebouw haarscherp in beeld.

Thermografie Drenthe

Thermografie Drenthe is onderdeel van Energiekeurplus, een onafhankelijk onderzoek & adviesbureau voor de zakelijke- en particuliere markt. Wij zijn gespecialiseerd in thermografie en luchtdichtheidsmetingen van woningen en bedrijfsgebouwen. Wij zijn de nummer één in in Noord- en Midden Nederland in thermografie – ITC Level 3 – en luchtdichtheidsmetingen met gebruik van blowerdoor.

Offerte aanvragen

Maak ook gebruik van onze diensten en vraag nu een prijsopgave voor een thermografie inspectie of een blowerdoortest aan! Maak hiervoor gebruik van het onderstaande offerteformulier en ontvang een vrijblijvende prijsopgave.

Offerteformulier

Ja, ik wil graag een offerte voor thermografisch onderzoek of een blowerdoortest aanvragen!

Offerte
Betreft *