Gratis energieadvies Assen

Gratis energieadvies in AssenActie gratis energieadvies Assen verlengd

De gemeente Asen heeft 250 kortingsbonnen voor energieadvies laten bijdrukken. Met deze kortingsbon ter waarde van €250 is het energieadvies van Energiekeurplus voor inwoners van Assen helemaal gratis. Een groot aantal Assenaren heeft de afgelopen anderhalf jaar al van deze interessante regeling gebruik gemaakt. Daarmee is er al voor 15% van de huizen die gebouwd zijn vóór 1995 een energieadvies afgegeven. 

Huiseigenaren in Assen die van het gratis energieadvies van Energiekeurplus gebruik maken krijgen een energieadviseur op bezoek die kijkt hoe het ervoor staat met de staat van de isolatie en de installaties in huis. Onze energieadviseur bepaalt het energielabel van de woning en brengt alle maatregelen in kaart die de energierekening kunnen verlagen en het wooncomfort kunnen verhogen.

In een energieadvies van Energiekeurplus is precies te lezen welke energiebesparende maatregelen voor jouw het meest interessant zijn en wat de kosten en terugverdientijden van deze maatregelen zijn. Verder helpt Energiekeurplus helpt huiseigenaren bij het vinden van  scherpe offertes. Bovendien kan Energiekeurplus eigenaren ondersteunen bij het aanvragen van de duurzaamsheidslening, waarmee tegen een zeer laag rentepercentage geleend kan worden voor energiebesparende maatregelen.

Veel huizen die voor 1995 zijn gebouwd, zijn niet optimaal geïsoleerd. Er ontbreekt vaak dubbel glas of spouw-, vloer- of dakisolatie. Door goed te isoleren is het mogelijk om het warmteverlies in huis met wel 30% terug te dringen. Door het aanbieden van een gratis energieadvies en de duurzaamheidslening wil de gemeente Assen haar inwoners stimuleren om hun huis te isoleren. Dit draagt bij aan het terugdringen van de CO2 uitstoot in Assen.

Voordelen energieadvies Assen 

  • Gratis Energieadvies!
  • Gratis hulp van Energiekeurplus bij het uitzoeken en aanvragen van relevante subsidies
  • Begeleiding bij de uitvoering van energiebesparende maatregelen.
  • Deelname is geheel vrijblijvend en verplicht tot niets.

Voorwaarden energieadvies Assen 

  • Je woont in Assen
  • Je bent eigenaar van de woning
  • De woning is voor 1995 gebouwd
  • De woning maakt geen uit van de VVE
  • Je hebt nog niet eerder een energieadvies laten opstellen

Ja, ik wil een gratis energieadvies aanvragen!

[contact-form-7 id=”1578″ title=”Gratis energieadvies Assen”]