Thermografie Drachten

Thermografie Drachten

Thermografie Drachten

Energiekeurplus deed onderzoek naar de oorzaken van warmteverlies en een wel zéér hoog energieverbruik bij deze vrijstaande woning uit de jaren zeventig in Drachten.

Oorzaken van hoog energieverbruik

Door middel van thermografie is duidelijk te zien dat er in deze woning in Drachten onder meer bij de aansluiting van het dak op de gevel en de kozijnen véél kostbare warmte verloren gaat! Door het aanbrengen van spouwmuurisolatie, kierdichting en het plaatsen van nieuwe geïsoleerde kozijnen kan bij de woning dan ook een grote energiebesparing behaald worden.

Thermografie inspectie

Heb je last van tochtklachten, condens plekken of zelfs van schimmel in huis? Of wil je op je energierekening besparen en wil je precies weten waar kostbare warmte verloren gaat? Of ben je benieuwd waar de oorzaken van de comfortklachten in je huis te vinden zijn? Neem dan contact op met Energiekeurplus voor een thermografische inspectie!

Energiekeurplus

Energiekeurplus is een onafhankelijk energieadviesbureau voor de particuliere- en zakelijke markt. Wij zijn de partner van woning- en gebouweigenaren, aannemers en overheden. Energiekeurplus is specialist in energiebesparing, energielabel,  thermografie & Blowerdoor. Ons werkgebied bestaat uit de provincies Groningen, Friesland en Drenthe.

Plaats een reactie